Behandeling van ouderdomsklachten in Roden

Wanneer u ouder wordt, nemen lichamelijke klachten toe. Zij kunnen het dagelijks leven behoorlijk lastig maken. Lichamelijke, geestelijke en sociale problemen zijn vaak het gevolg. De oorzaak kan zijn een botbreuk, een operatie of een ziekte. Op oudere leeftijd neemt ook de kans toe op andere aandoeningen toe, zoals de ziekte van Parkinson, slechthorendheid, slechtziendheid, duizeligheid, artrose, etc. Ik heb veel ervaring in het behandelen van patiënten met ouderdomsgerelateerde klachten.

Zou u uw conditie weer willen verbeteren, gemakkelijker willen bewegen of uw (spier)krachten willen vergroten? Ik help u bij diverse klachten. Deze klachten kunnen zeer divers zijn:

  • Problemen bij lopen, evenwicht en coördinatie
  • Valpreventie en valtraining
  • Verbeteren van uithoudingsvermogen, conditie en spierkracht
  • Verbeteren van bewegelijkheid en souplesse
  • Pijnbestrijding
  • Duizelligheidsklachten

Persoonlijke behandelplan

Ik werk nauw samen met de huisartsen en andere zorgverleners om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. In een eerste afspraak bespreken we uw klachten en voer ik een onderzoek uit. Samen maken we een behandelplan en stellen we een doel. Ook krijgt u van mij adviezen en oefeningen mee die u thuis kunt oefenen en die de kans op succes vergroten. Een doel kan bijvoorbeeld zijn het leren omgaan met beperkingen of het voorkomen van achteruitgang. Wat ik belangrijk vind is dat u uw zelfredzaamheid weer terug vindt en behouden blijft.

Maak direct een afspraak!

U kunt zich laten behandelen voor ouderdomsgerelateerde klachten bij de praktijk van Flores Fysiotherapie te Roden. U kunt ook door mij aan huis behandeld worden.

Maak direct een afspraak!
Schouderklachten laten behandelen

Bel Donna

06 – 33 089 792

direct contact is wel zo makkelijk

Stuur ons een e-mail

floresfysiotherapie@gmail.com

binnen 24u antwoord