Balans- en stabiliteitstraining in Roden

In balans zijn staat gelijk aan optimale (ont)spanning. Zonder onnodige spierkracht kunt u goed bewegen en stilstaan, dit is van groot belang. Hiermee kunnen langer bestaande of acute klachten van spieren of gewrichten verholpen worden. Stabiliteit en balanstraining kunnen u ook helpen met het corrigeren van verkeerd aangeleerde bewegingen en houdingen.
De training is geschikt voor een groot scala aan klachten bijvoorbeeld rugklachten, bekkenklachten, scoliose, fibromyalgie, status na operatie van schouder, knie en heup, hyperventilatie en sportblessures.

Oefeningen voor balans en stabiliteit

Het trainen is vooral leren en naar uw lijf luisteren, zoeken naar comfort en vertrouwen krijgen. Tijdens stabiliteitstraining zet u kleine spieren aan het werk. Het gaat bij balans- en stabiliteitstraining vooral om de techniek van de beweging en niet om de kracht. Met een grote bal traint u alle spieren en gewrichten apart zodat een goede balans ontstaat.

Wat levert balans- en stabiliteitstraining op?

Versterken van het lichaam, het lichaam wordt flexibeler en leniger en er ontstaat een beter gevoel voor coördinatie en balans, een gezonde houding en meer ontspanning.

Maak direct een afspraak!

U kunt voor balans- en stabiliteitstraining terecht op de praktijk van Flores Fysiotherapie te Roden of u kunt door mij aan huis behandeld worden.

Maak direct een afspraak!
Schouderklachten laten behandelen

Bel Donna

06 – 33 089 792

direct contact is wel zo makkelijk

Stuur ons een e-mail

floresfysiotherapie@gmail.com

binnen 24u antwoord